Životopis

Paris Berelc (herečka) Wiki, Bio, Věk, Výška, Váha, Přítel, Čistá hodnota, Rodina, Fakta

Paris Berelc je známá americká modelka a herečka, která se proslavila díky spolupráci s Disney v různých televizních seriálech a filmech. Od této chvíle je zpívána pro nadcházející film s názvem „Hubie Halloween“, který režíruje Steven Brill. Kromě toho pracovala v roce 2007 v reklamě pro giganty Departmental store, jako je Kohls & other stores. Má krásnou, křivou a fotogenickou postavu. Pózovala také pro různé časopisy. V roce 2009 pózovala pro časopis s názvem „Americká dívka“. Od dětství byla velmi zapálená pro herectví a modeling a pro tuto kariéru ji rodiče velmi podporovali. Později se přestěhovala do Los Angeles, když jí bylo pouhých čtrnáct. Objevila roli Alexa v televizním seriálu „Alexa & Katie“ společnosti Netflix v roce 2018. Kromě toho má na svých platformách sociálních médií obrovský fanoušek. Na svém instagramu má více než 2 miliony sledujících a na twitterovém účtu 71 sledujících. Také provozuje svůj vlastní youtube kanál, kde má více než 8 tisíc odběratelů. Nalaďte si životopis a prozkoumejte více o Wikipedii Paris Berelc, Bio, Věk, Výška, Váha, Přítel, Měření těla, Čistá hodnota, Rodina, Kariéra a mnoho dalších Faktů o ní.

Paris Berelc Výška, hmotnost a měření

Jak vysoký je Paris Berelc? Stojí na výšce 5 stop 4 palce vysoké. Váží kolem 53 kg nebo 117 liber. Její tělesné míry jsou 34-26-40 palců. Nosí podprsenku velikosti 32 B. Má hnědé oči a hnědé vlasy. Je také fitness freak.

Paris Berelc Bio, věk a rodina

Jak starý je Paris Berelc? Její narozeniny připadají na 29. prosince 1998. Je jí 22 let. Má americkou národnost a patří ke smíšenému etniku. Její rodné znamení je Kozoroh. Narodila se v Milwaukee, WI. Jména jejího otce a matky nejsou známa. Má také sourozence. Má tři mladší sestry jménem Skye, Bless a Joelie. V roce 2010, ve věku dvanácti let, absolvovala Berelc první herecké kurzy v Acting Studio Chicago. Co se týče vzdělání, je dobře vzdělaná.

Wikipedia Paris Berelc

Wiki
Rodné jménoParis Berelc
Přezdívka/ Jméno fázePaříž
Datum narození29. prosince 1998
Stáří22 let (od roku 2019)
ProfeseHerečka
Slavný proPro práci v seriálech a show Disney
Místo narození/ rodné městoMilwaukee, Wisconsin, Spojené státy americké
Národnostamerický
SexualitaRovný
Současné bydlištěLos Angeles, Kalifornie, USA
Náboženstvíkřesťanství
Rodženský
Etnická příslušnostfilipínský
Znamení zvěrokruhuKozoroh
Fyzické statistiky
Výška/ vysokýV centimetrech - 163 cm

V metrech- 1,63 m

Ve stopách - 5'4'

HmotnostV kilogramech- 53 kg

V librách - 117 liber

Měření těla (hrudník-pas-boky)34-26-40
Velikost podprsenky32 B
Stavba tělaCurvy and Fit
Velikost boty6 (Velká Británie)
Barva očíHnědý
Barva vlasůHnědý
TetováníAno
Rodina
RodičeOtec: Joseph Berelc

Matka: Maria Berelc

SourozenciJolie, Skye, Bless
PříbuzníNeznámý
Vztahy
StavSvobodný
Předchozí seznamka1. Jack Griffo

2. Aramis Knight

3. Eric Unger

4. Peyton Meyer

PřítelPetey Yarosh (od ledna 2020)
Manžel/ manželka/ snoubenecŽádný
Děti / MiminkoŽádný
Vzdělávání
nejvyšší kvalifikaceAbsolvovat
ŠkolaStřední škola
Vysoká škola / univerzitaKalifornská univerzita
Oblíbené
Oblíbený herecRobert De Niro
Oblíbená herečkaZendaya
Oblíbená destinace pro dovolenouPaříž
Oblíbené jídloKontinentální kuchyně
Oblíbená barvaČerný a bílý
KoníčkyÚčes, nakupování a cestování
Příjem
Čistá hodnota1 milion USD USD USD (stav k roku 2019)
Plat/ Sponzoring

Reklamy

Neznámý
Online kontakty
Odkazy na sociální sítěInstagram, Twitter, Youtube, Facebook
Filmografie
Seznam televizních pořadů1. Health Corner (2012)

2. Mighty Med (2013–2015)

3. Just Kidding (2014)

4. Neviditelná sestra (2015)

5. Lab Rats: Elite Force (2016)

6. SquadGoals (2018)

7. Alexa & Katie (2018 – současnost)

8. Thundermans (2018)

9. Sugar Rush (2019)

Seznam filmů1. Vysoká dívka (2019)

2. Hubie Halloween (nadcházející)

Čtěte také: Sarah Schauer (herečka) Wikipedia, Bio, Věk, Výška, Váha, Přítel, Čistá hodnota, Kariéra, Fakta

Paris Berelc Boyfriend

Kdo je přítel Paris Berelc? Je ve vztahu s ‚Petey Yaroshem‘. Ve skutečnosti také sdílela spoustu obrázků se svým přítelem na svých platformách sociálních médií, jako je instagram. Podle její předchozí historie seznamování chodila také se svým přítelem jménem Jack Griffo. Kromě toho chodila se svými hvězdami a slavnými hvězdami. Její jméno bylo v kontaktu s osobami jako Aramis Knight, Eric Unger, Peyton Meyer a mnoho dalších. V současné době nemá žádné děti a je stejně koncentrovaná na svoji hereckou a modelingovou kariéru. Od této chvíle nemá v plánu dostat se do vážného vztahu ani uzavřít manželství.

Čtěte také: Ellen Pompeo (herečka) Wiki, Bio, Výška, Hmotnost, Věk, Manžel, Čistá hodnota, Rodina, Fakta

Paris Berelc Čistá hodnota

Jaké je čisté jmění Paris Berelc? Její čisté jmění se odhaduje kolem 1 milionu USD. Jejím hlavním zdrojem příjmů je herecká kariéra. V současné době také podepsala různé show. Také vydělává slušné množství peněz od svých inzerentů a sponzorů. Dělá také promo akce pro různé značky a focení pro různé časopisy.

Čtěte také: Josephine Langford (herečka) Wiki, Bio, Věk, Výška, Hmotnost, Měření, Přítel, Čistá hodnota, Fakta

Kariéra Paris Berelc

  1. V roce 2013 pracovala v seriálu Disney s názvem „Mighty Med“, ve kterém ztvárnila roli „Skylar“.
  2. V roce 2018 vzbudila pozornost, když předvedla show s netflixem s názvem „Alexa & Katie“, která stále běží.
  3. Pracovala také ve filmu Netflix s názvem ‚Tall Girl‘.
  4. Je to velmi talentovaná a obětavá dívka, která ji přivádí ke slávě již v raném věku.

Seznam televizních pořadů Paris Berelc:

  • Health Corner (2012).
  • Mighty Med (2013-2015).
  • Just Kidding (2014).
  • Neviditelná sestra (2015).
  • Lab Rats: Elite Force (2016).
  • SquadGoals (2018).
  • Alexa & Katie (2018 - současnost).
  • The Thundermans (2018).
  • Cukrová horečka (2019).

Seznam filmů Paris Berelc:

  • Vysoká dívka (2019).
  • Hubie Halloween (nadcházející).

Čtěte také: Candice Patton (herečka) Wikipedia, Bio, Věk, Výška, Váha, Přítel, Míry, Čistá hodnota, Fakta

Fakta o Paris Berelc

  • Paris Berelc se narodila 29. prosince 1998 v Milwaukee, Wisconsin, Spojené státy americké.
  • Patří ke smíšenému etniku.
  • Její matka je Filipínka Maria Berelc a otec Joseph Berelc.
  • Má 3 sourozence jménem .
  • Paris je nejstarší ze svých sourozenců Joelie, Skye a Bless.
  • Pokud jde o její vzdělání, Paris promovala s vyznamenáním.
  • Občas si ráda dá alkohol.
  • Jako její matka patří k filipínskému etniku.
  • Ona nekouří.
  • Svou kariéru začala jako modelka a od roku 2020 je také herečkou.
  • Její záležitosti spravuje agentura s názvem ‚Osbrink Talent Agency‘.

Čtěte také: Isabela Moner (herečka) Wiki, Bio, Věk, Výška, Váha, Míry, Přítel, Čistá hodnota, Rodina, Fakta

  • Pravidelně aktualizuje své příspěvky na instagramu.
  • Ráda komunikuje se svými fanoušky na svých sociálních sítích.
  • Moc ráda spí.
  • Je také nadšená do fitness a pravidelně navštěvuje posilovnu.
  • Aby si udržela zakřivenou a svůdnou postavu, jmenovala také osobního trenéra.
  • Má plnější a krásné rty.
  • Její instagramový životopis zněl: „Zdá se, že o mně všichni vědí všechno“.
  • Má také další instagramový účet pod uživatelským jménem „theheartofp“, kde má od ledna 2020 25 tisíc sledujících.
  • Její druhé instagramové bio čtení zní: „Jen moje pocity. Ber nebo nech to. ‘
  • Na youtube se připojila 21. února 2015.
  • Na twitter se připojila v září 2011 a od nynějška 2020 tam nashromáždila přes 71 K+ sledujících.
  • Na svém facebookovém účtu má také více než 41 sledujících.

Čtěte také: Gina Carano (herečka) Wiki, Bio, Věk, Výška, Váha, Manžel, Čistá hodnota, Rodina, Kariéra, Fakta